EASTER SALE - Ušetri až 60 % na vybraných produktoch KÚP TERAZ
2019 v Top4Football

2019 v Top4Football

25. 12. 2019 3 min. čítania

Ďalší epický rok plný žiarivých hviezd, vzrušujúcich momentov a veľkých víťazstiev je za nami. Poď sa obzrieť za naším rokom 2019.

Love the Game

Už si si asi všimol, že futbal máme celkom radi. Vlastne ho milujeme. A práve o láske k futbalu boli naše kampane Love the Game, kde sme hľadali jednu futbalistku a jedného futbalistu, ktorí to majú nastavené rovnako. Sleduj príbeh Anety a Richarda v našom playliste na YouTube.

Darida vs. Duda - natáčanie v berlínskom adidas kempe

Oficiálne vydanie kolekcie adidas Exhibit Pack sprevádzala aj okázalá prezentácia samotnými hráčmi. Preto sme vyrazili do Berlína za československými hviezdami miestnej Herthy, Vladimírom Daridom a Ondrejom Dudom, aby sme si predstavili ich nové zbrane. Mrkni na to .

Duda Darida

Majstrovstvá sveta žien vo Francúzsku

Najväčšia futbalová udalosť leta sa odohrala vo Francúzsku, ktorá hostila bezpochyby doteraz najväčšiu akciu v histórii ženského futbalu. Atraktívny turnaj vyvrcholil finálovým súbojom medzi USA a Holandskom v Lyone, no a my tam spoločne s Anetou samozrejme nemohli chýbať.

Majstrovstvá sveta v malom futbale 2019

Austrálsky Perth hostil ďalší ročník turnaja, ktorý len za štyri roky svojej existencie uchvátil tisíce fanúšikov a v niektorých krajinách doslova rozbehol malú-futbalovú mániu. Celky z 24 krajín sveta sa stretli o titul majstra sveta v malom futbale a samozrejme a boli sme u toho.  Viac v článku TU.

MS slovenska reprezentacia

Trip do Milána

Exkluzívnu pozvánku sme dostali od Pumy. Vďaka nej sme vyrazili do talianskeho Milána a mohli nakuknúť pod pokrievku ikonického Derby della Madonnina, stretnúť a vyspovedať legendy AC Miláno a zažiť aké to je, keď Ultras rozdunia pri oslave gólu celej San Siro.

Majstrovstvá Slovenska vo Freestyle Footballe 2019 v predajni Top4Football

Presná nahrávka, dribling, poprípade presný center je to, čo by malo zdobiť každého futbalistu. No priznajme sa, kto z nás nemá rád oživiť hru nejakou tou parádičkou a zároveň možno aj trocha chuť zneistiť súpera. V decembri sme v našej bratislavskej predajni sme mali možnosť vidieť umenie s loptou od tých najlepších z celého Slovenska. V priestoroch predajne Top4Football sa totižto konali Majstrovstvá Slovenska vo Freestyle futbale a bolo teda na čo pozerať. 

Kevická

Za celý tím ti ďakujeme za uplynulý rok, pretože práve pre teba a pre všetkých, ktorí milujú futbal to robíme. Dúfame a veríme, že sme sa spoločne opäť priblížili svojim futbalovým a životným snom. Už teraz ti môžeme povedať, že 2020 bude rok prelomový. Čakajú nás veľké novinky a jedna obrovská prestupová bomba. Už čoskoro sa dozvieš viac.